+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]

Wij bouwen websites voor vormgevers

Reclamebureaus, -studio’s of ontwerpers zijn de ‘partners’ waarvoor wij websites bouwen. Omdat het bouwen bij niet vanuit de ‘techniek’ wordt gedaan, maar vanuit het ontwerp en de gewenste functionaliteit, gaat de tegenstelling tussen ‘technisch’ en ‘creatief’ niet op.

Het woord ‘partners’ wordt hier met opzet gebruikt omdat er tijdens een project meestal op een collegiale manier wordt samengewerkt tot een perfect eindresultaat is bereikt.

Samenwerken met vormgevers en reclamebureaus

Ons arbeidsverleden ligt in de reclame, marketing en communicatie, waardoor we vaak aan een half woord genoeg hebben. Ook als een vormgever een vraag of een idee heeft, laten we graag zien dat dit mogelijk is, of we denken mee en bieden een passend alternatief.

Meedenken voor een perfecte website

Ben je als bureau of vormgever wat minder thuis op online gebied, dan helpen we graag. In een vroeg stadium over de schouder meekijken naar het ontwerp doen we bij veel partners.

Op zoek naar een websitebouwer met gevoel voor vorm?

Jouw klanten hebben ongetwijfeld wel eens gevraagd of je ook een website kunt bouwen. Op zich logisch, want bij de vormgever die ook de andere uitingen naar smaak bedenkt en uitvoert, wil hij ook de website onderbrengen.

Zonder kennis van de techniek is dit een lastig verhaal. Wanneer je liever niet wilt dat je klant op eigen initiatief met zijn websiteontwerp bij een technische partij aanklopt, kunnen wij je van dienst zijn. Wij bouwen websites voor vormgevers. Een technische, betrouwbare partner met gevoel voor vorm, waarmee je samen je creatieve ideeën perfect technisch kunt uitvoeren.

 

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This