+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]

Fotografie en illustraties

Een foto zegt meer dan duizend woorden: een spreekwoord dat vaak maar al te waar is. Met een effectief gebruik van foto’s en illustraties kun je de bezoeker van je website de juiste kant op sturen.

Fotografie: het investeren waard

Op nietszeggende afbeeldingen zit niemand te wachten. een foto moet het artikel dat je met veel zorg geschreven hebt, of het product dat je wil verkopen versterken. Fotografie is een belangrijk onderdeel waar jammer genoeg vaak te licht over gedacht wordt.

Daarnaast biedt fotografie de ideale mogelijkheid om ‘lijn te brengen’ in de verschillende pagina’s van je website. Door alle afbeeldingen in je website in een eenduidige stijl uit te voeren zorgen deze voor betrouwbaarheid en cohesie.

Extra aandacht voor beeldmateriaal

Veel websites maken gebruik van stockfoto’s die je op veel andere websites ook terugziet. Het unieke en onderscheidende karakter van je product of dienstverlening wordt hiermee meteen teniet gedaan.

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat het beeldmateriaal van je website ook bij jou en je bedrijf passen. Met de komst van de digitale fotografie zijn ook de kosten aanzienlijk gedaald.

Ook met juist gekozen stockfoto’s kan een goed resultaat bereikt worden. Door deze foto’s een eigen tintje te geven door  kleurcorrectie, manipulatie of andere Photoshop trucjes, kan ook een gekochte foto het juiste resultaat geven.

webenco-100

Is je website qua beeldmateriaal toe aan een scan of een update? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wil je weten wat Web&Co voor je kan betekenen of hoe jou (online) communicatie daar beter van kan worden?
Laat je dan naam en je telefoonnummer achter en ik bel je voor een vrijblijvende afspraak.

Maak nu een afspraak

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This