+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]

periodiek website onderhoud

Ook een website heeft periodiek onderhoud nodig. Er is niets storender dan een website met informatie die verlopen is of door (recente) ontwikkelingen achterhaald is.

website onderhoud met regelmaat

Met enige regelmaat je eigen website onderhouden en de inhoud toetsen aan de actualiteit is voor velen een lastige opgave. Daarnaast heeft de eigen website vaak een lage prioriteit, waardoor het website onderhoud er snel bij in schiet.

Toch is het van groot belang om de inhoud van je website ‘up-to-date’ te houden. Je geeft immers ook geen brochures weg waarin een verouderd assortiment staat!

Website onderhoud uitbesteden

Heb je er al eens aan gedacht om het onderhoud, oftewel het beheer, van je website uit te besteden? Gewoon bij een club die weet wat de mogelijkheden zijn en die niet terugdeinzen voor een lastige beheeromgeving? Die daarnaast ook bereid zijn om van jou te horen wat jij belangrijk vindt in je online communicatie, en waar je klanten naar op zoek zijn?

webenco-100

Neem vrijblijvend contact op met web & co! We nemen graag de tijd om horen wat jij van je online communicatie verwacht en hoe we dit samen naar een hoger plan kunnen tillen.

Wil je weten wat Web&Co voor je kan betekenen of hoe jou (online) communicatie daar beter van kan worden?
Laat je dan naam en je telefoonnummer achter en ik bel je voor een vrijblijvende afspraak.

Maak nu een afspraak

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This