+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]
AnteVigore-Logo-liggend
antvevigore-visite

Project Details

Klant Sigmax
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2020
Kennisgebieden:

Vacaturewebsite in Divi

De concrete vraag van Sigmax was of ik een vacaturewebsite kon bouwen in het Divi Thema. Het idee hierachter is dat, met de overzichtelijke Visual Builder, ook het marketingteam van Sigmax de website eenvoudig zelf kan aanpassen.

Schetsen en ideeën

Aan de hand van een aantal digitale schetsjes en input van de marketingmensen van Sigmax zijn de eerste pagina’s in Divi tot leven gekomen.

Kennismaken met Divi

Als tijdens de bouw van de website kon het team van Sigmax live meekijken op de ontwikkelserver. Ook kregen ze een login, om direct kennis te maken met de intuïtieve beheeromgeving van Divi.

Nadat alle pagina’s ontworpen waren heeft Sigmax de teksten in de website bijgewerkt en aangevuld, waarna de site live is gegaan.

Een hele leuke opdracht met een enthousiast team aan de kant van de klant, dat gelijk in het diepe sprong om Divi te leren kennen!

Responsive website direct aanvragen

Ook toe aan een responsive website of gewoon iets nieuws?
Neem vrijblijvend contact op.

divi-theme

Divi is een multifunctioneel thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een sterke visualistaie van de wijzigingen die worden aangebracht.

sigmax-logo

Sigmax B.V.

(5/5)

Binnen een aantal weken hebben wij samen met Web&Co onze vacature website online gezet. Tijdens het gehele proces dacht Dirkjan met ons mee en konden we snel met hem schakelen. Web&Co is een echte aanrader wanneer je een professionele website wilt laten bouwen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This