+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]

Een logo waarmee jij je identificeert

Een logo op maat voor je bedrijf

Een logo bepaald een belangrijk deel van je visuele identiteit. Het is vaak het eerste dat in het oog springt bij een kennismaking.

Op je gebouw, je visitekaart, je website of je koffieservies. Je eigen logo moet jouw bedrijf ademen, jouw enthousiasme uitstralen.

Herkenbaar, onderscheidend, uniek, tijdloos, modern, hip, aansprekend: zomaar enkele termen waaraan jouw logo zou moeten voldoen. Ben je op zoek naar een nieuw logo of een restyling van je bestaande logo? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Project Details

Klant Diversen
Datum 1995 – Nu
Kennisgebied Grafisch ontwerp, Logo design
Opdrachtgevers Bureaus en klanten

remarced-logo

Huisstijl

Met een mooi logo en een bijpassende huisstijl kom je altijd goed voor de dag.

De stijl van de huisstijl en natuurlijk je logo zijn een verlengstuk van je bedrijf. Daarom is een logo ook zo’n belangrijk onderdeel. Er moet even goed over nagedacht worden…

Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van logo’s bij vorige werkgevers en ook bij Web&Co probeer ik altijd het gevoel van jouw bedrijf in je nieuwe logo te leggen!

En je hoeft niet eens altijd iets compleet nieuw te willen: een restyle of ‘oppoetsbeurt’ voor je bestaande logo of huistijl is soms meer dan genoeg!

Eerder gerealiseerde logo’s

Een greep uit de logo’s die ik ontworpen heb, bij vorige werkgevers en bij Web&Co.

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This