+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]
barlatto

De lekkerste koffie voor Ondernemers

Barlatto koffie voor ondernemers

Het koffiemoment is voor uw klanten vaak het eerste contactmoment. Een moment waarop u als ondernemer gelijk een goede indruk wilt maken. Ook met uw koffie. Daarom kiest u voor de koffiecupjes van Barlatto. Voor de beste Italiaanse espresso zoals u die ook in Italië drinkt. Ook geschikt voor de lekkerste cappuccino gemaakt met verse melk. Een prettig begin van uw zakelijk gesprek. Succes verzekerd!

Project Details

Klant Barlatto
Ontwerp Dirkjan Schele
Jaar 2015
Kennisgebieden:

BARLATTO-DORO

Branding

Italiaanse koffie is natuurlijk ook een stukje beleving. Die beleving heeft Web&Co in de huisstijl en de branding van Barlatto gestopt. Kwaliteitskoffie met een dito uitstraling.

Website

Naast de responsive website in WordPress, is een complete huisstijl opgeleverd. De plannen voor een brochure en meer marketingmateriaal liggen al klaar!
barlatto-wide-screen
divi-theme

Divi is een multifunctioneel thema dat door Web&Co als framework (vanwege de uitgebreide functionaliteit) voor veel webprojecten ingezet wordt. Het voordeel is dat de ontwikkeltijd van een website veel lager is dan bij een maatwerk thema (wat overigens ook tot de mogelijkheden behoort).

Klanten die actief met de content van hun website bezig zijn, vinden Divi ook een prettig systeem. Door de visual builder krijg je een sterke visualistaie van de wijzigingen die worden aangebracht.

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This