+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]

Profiel

Wie is web & co

Het principe van web & co zit ‘m in de naam: web -> internet & co, waarbij de belangrijkste ‘co’ staat voor communicatie. Eerlijke, duidelijke en heldere (online) communicatie.  web & co richt zich hierbij op het mkb en helpt ondernemers hun online communicatie te verbeteren.

Met meer dan 17 jaar ervaring in de reclamewereld weet web & co conceptmatig, creatief en technisch hoe het werkt.

Wat doet web & co

We bouwen we geen luchtkastelen voor onze klanten, maar werken open en transparant. Met een nuchtere ‘Twentse’ kijk op online communicatie bekijken we de mogelijkheden voor jou, de opdrachtgever. De focus licht hierbij op praktische oplossingen.

We bedenken en realiseren online oplossingen voor onze opdrachtgevers die dicht bij hen staan en waarmee ze kunnen communiceren met hun doelgroep. Hierbij proberen we online en offline altijd bij elkaar te brengen om zo het merk en de beleving te versterken.

Welke co’s zijn er nog meer?

In deze website kun je veel lezen over onze co’s: content, conversie, concept, commercie en meer.

Andere co’s zijn onze collega’s.

web & co werkt wanneer nodig samen met een groep collega’s deze bestaan uit andere ondernemers, zzp-ers en zelfstandigen. Hierdoor kan web & co altijd tegen een scherp tarief en zonder overheadkosten werken.

Deze collega’s komen pas in beeld wanneer ze werkelijk nodig zijn. web & co zorgt daarbij voor de korte lijnen in concept, communicatie en uitvoering.

Wanneer moet ik web & co bellen?

Bel ons als je het gevoel hebt dat je niet verder komt met je website, als de bouwers van de website niet kunnen wat jij wilt, de creatieven je niet begrijpen of je huidige website geen resultaten oplevert…  Kortom: als je vastloopt met je online communicatie.

Natuurlijk mag je ook gewoon bellen als je iets online wilt gaan doen.

webenco-100

Heb je nog een aantal vragen? Geen probleem! Mail ze gewoon naar Dirkjan Schele ([email protected]) we maken dan een afspraak om ze tijdens een kop koffie door te nemen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This