+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]

Web&Co

Praktische hulp bij (online) communicatie
Web&Co is er voor iedere ondernemer die haar website als serieus communicatiemiddel wil inzetten. Hierbij biedt web & co een verfrissende aanpak over de gehele breedte van online communicatie die erop gericht is om op een praktische wijze tot resultaten te komen.

Geen abracadabra

web & co houdt niet van ”abracadabra’ of internetgeheimen, maar werkt oplossingsgericht en helpt ondernemers meer inzicht en begrip in online communicatie te krijgen. Wanneer nodig schuiven wij aan bij programmeurs, marketingmensen, ontwerpers, tekstschrijvers etc. om zo het beste binnen de beschikbare mogelijkheden en het budget te realiseren.

Samenwerking

web & co is uit op samenwerking en het versterken van langlopende relaties. We werken samen met bestaande relaties en leveranciers van de opdrachtgever, maar houden hierbij steeds het gestelde doel en de investering in gedachten.

Google Reviews

Özdem Molina
Özdem Molina
11:04 05 Oct 20
Enige tijd geleden werd ik door mijn grafisch ontwerper geattendeerd op Web&Co. Ik had heel snel een website nodig. De flexibiliteit van Dirkjan is geweldig. Ik kon dezelfde week nog bij hem terecht en binnen enkele dagen stond mijn website. Ik heb... nadat de website stond nog meerdere keren een aanpassing doorgegeven en dit was allemaal OK en geen probleem. Dirkjan is vriendelijk, professioneel en zeer dienstverlenend. Zo geeft hij je hele waardevolle tips en denkt hij met je mee. Mijn ervaringen zijn zeer goed en ik kan Web&Co aan een ieder aanraden.lees meer
TONY CORTIZ
TONY CORTIZ
13:59 18 Sep 20
Dirkjan is een media maestro. Creatief, conceptueel sterk en verrassend snel in implementatie. Altijd TOP! service en persoonlijke aandacht.
Peter Lulof
Peter Lulof
10:53 15 Sep 20
Prima samengewerkt bij de verdere ontwikkeling van mijn website.
Gerhard de Groot
Gerhard de Groot
10:13 15 Sep 20
Meerdere websites laten bouwen. Zeer tevreden over zijn werkwijze. Web&Co heeft verstand van zaken. Geeft goede adviezen. Brengt je website naar een hoger niveau. Aanrader dus!
Zorg Zaken Groep
Zorg Zaken Groep
09:17 15 Sep 20
Prima ervaring. Er wordt goed geluisterd naar de klant. Snelle reactie op vragen.
Evelyn Veldboer
Evelyn Veldboer
07:32 27 Aug 20
Altijd vlot en fijn contact en hij heeft vaak aan een half woord al genoeg. Zeker een aanrader!
Dochters van Twente
Dochters van Twente
06:04 23 Aug 20
Dirk-Jan van Web&Co levert al jaren adequate oplossingen voor onze site Dochters van Twente. Iedere vraag wordt snel opgepakt en goed beantwoord. En in deze wereld waar aanpassingen essentieel is, is deze vaardigheid van groot belang.
gijslucytarzan kat
gijslucytarzan kat
13:33 20 Aug 20
Web&Co voor snel en creatief resultaat. Dirk-jan snapt wat de bedoeling is.
Jan Harmen Wiebenga
Jan Harmen Wiebenga
12:08 20 Aug 20
Fijne samenwerking en communicatie met Dirkjan! Dirkjan biedt aan ons praktische en effectieve oplossingen voor website ontwikkeling en onderhoud, SEO, SSL, en vele andere online communicatie gerelateerde zaken. Aanrader dus!
Heleen Ten Thij
Heleen Ten Thij
08:00 20 Aug 20
Vriendelijke, vlotte service en altijd de juiste oplossing. Aanrader!
Sigmax B.V.
Sigmax B.V.
09:12 18 Aug 20
Binnen een aantal weken hebben wij samen met Web&Co onze vacature website online gezet. Tijdens het gehele proces dacht Dirkjan met ons mee en konden we snel met hem schakelen. Web&Co is een echte aanrader wanneer je een professionele website wilt... laten bouwen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.lees meer
Inge Morrenhof
Inge Morrenhof
12:19 10 Aug 20
Heel blij met de gemaakte website en vooral met alle communicatie en flexibiliteit!
Lucy Bruggink
Lucy Bruggink
14:05 06 Aug 20
Dirkjan van Web & Co overtreft je verwachtingen in creativiteit, kennis, accuraatheid... En geen 9 tot 5 mentaliteit! En je kunt met Dirkjan nog lachen ook. Heerlijk.
Gea van Bruggen
Gea van Bruggen
08:25 26 Jul 20
Dirkjan is een professional waar ik (socialmadness.nl) erg graag mee samenwerk. Hij werkt vlot en heeft voor elke nieuwe uitdaging een direct toepasbare oplossing of helpt met het vinden ervan. Ik kan Web&Co dan ook echt aanbevelen.
Irene Dhert
Irene Dhert
14:19 21 Jul 20
De kennis van zaken en de snelheid waarmee Dirkjan van Web&Co reageert op vragen of problemen rond mijn website maken dat ik bijzonder graag met hem werk. Een dikke aanbeveling van mij om met hem te werken!
Mazda Kolenaar
Mazda Kolenaar
11:14 21 Jul 20
Dirkjan is creatief, denkt goed mee en reageert snel als we met spoed wat nodig hebben voor onze website. Erg prettig om mee samen te werken!
Volgende beoordelingen

Focus op online

Je communicatie moet er goed uitziet. Overal. Dus ook online.Daarmee help ik je graag

Nieuwe mogelijkheden

Nieuwe ontwikkelingen? Als ze voor jou zinvol zijn, dan vertel ik je er meer over.

Problemen? Opgelost!

Problemen zijn er om opgelost te worden. En er zijn altijd meerdere oplossingen voor één probleem.

Ondersteuning

Natuurlijk kun je veel zelf. Kom je er niet aan toe? Laat het me weten!

Praktische hulp

Vorm, techniek en inhoud: daarom draait het bij communicatie. De boodschap, het beeld en de verpakking. Bij online komt er ook een stuk techniek om de hoek. Met al deze zaken kan ik je helpen om je communicatie naar een hoger niveau te tillen.

  • Branding en vormgeving 80% 80%
  • Online Marketing 70% 70%
  • WordPress website ontwikkeling 85% 85%
  • Klanttevredenheid 90% 90%

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This