+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]

Ontwerp naar WordPress

11 april 2016Optimalisatie

Je ontwerp naar WordPress omzetten is één van de specialisaties die we in huis hebben. We zetten niet zomaar je ontwerp naar WordPress om, maar houden ook rekening met snelheid en de juiste weergave in de moderne browsers.

Ben je zelf wel goed in webdesign, maar geen programmeur of ontwikkelaar dan kunnen wij je ontwerp naar WordPress omzetten. Hierbij maken we dus een compleet WordPress thema op maat op basis van het aangeleverde ontwerp.

Slicing of Basing

Het omzetten van je ontwerp naar WordPress wordt ook wel ‘Slicing’ (in stukjes knippen) of ‘Basing’ (Basis HTML creëren) genoemd. Het komt er op neer dat we je ontwerp naar WordPress omzetten door er goed naar te kijken, de mogelijkheden met je bespreken en daarna je ontwerp omzetten naar HTML en CSS.

We maken hierbij gebruik van HTML5 en CSS3 en controleren of het werkt in alle bekende browsers zoals Internet Explorer, Firefox, Safari, Google Chrome en Opera.

SEO

Ook zetten we je ontwerp naar WordPress niet zomaar om door alle afbeeldingen eruit te knippen en in de HTML te plaatsen, maar zorgen we ervoor dat alle grafische elementen zoveel mogelijk in de CSS komen te staan. De CSS (Cascading Style Sheet) is een los bestand, waarin alle opmaakvoorwaarden van de website gedefinieerd worden. Dit bestand wordt door iedere pagina gebruikt en komt als een van de eerste bestanden in het geheugen van de browser van de bezoeker te staan.

Door hier met precisie en aandacht aan te werken realiseren we goed werkende webpagina’s die snel zijn, en geen overbodige (opmaak) code bevatten zodat een goede basis voor SEO gelegd is.

Ontwerp naar WordPress responsive

We kunnen ook je ontwerp naar WordPress omzetten op een responsive manier. Responsive is de term die gebruikt wordt voor websites die geschikt zijn voor alle apparaten van smartphone, tablet, laptop tot desktop. De inhoud van de website schaalt of ‘vloeit’ mee met de breedte van het scherm.

Het grote voordeel hiervan is dat je voor ieder platform een perfect werkende website hebt, die vanuit één bron beheerd kan worden: WordPress.

We overleggen samen

  • Inventariseren van wensen
  • Beoordelen mogelijkheden
  • Je ontvangt een offerte
  • We maken een uitgewerkt plan

Plaatsen pagina’s

  • Plaatsen van de pagina’s in jou website
  • De pagina’s zijn jouw eigendom
  • Optioneel volgen in analytics
  • Optioneel  vervolgacties bepalen

Snel contact met Web&Co

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This