+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]

Website beheer uitbesteden

27 juni 2011Artikelen

Websitebeheer uitbesteden is een oplossing die veel ondernemers al gebruiken. Ze houden hierdoor meer tijd over voor andere (ondernemers) zaken.

Waarom website beheer uitbesteden

Door het beheer van je website uit te besteden heb je meer tijd voor andere zaken. Zaken waarvoor je ondernemer bent geworden! Vooral voor ondernemers die ‘geen feeling’ hebben met websitebeheer kan het erg prettig zijn om dit te laten doen door een ervaren en doelgerichte partij.

Voordelen om websitebeheer uit te besteden aan een externe partij, zoals web & co, zijn legio. Denk hierbij aan:

  • Kennis van online communicatie en marketing
  • Snelheid van werken door ervaring en kennis van verschillende beheersystemen
  • Op afroep of op regelmatige basis beschikbaar
  • Gericht onderhoud voor content en/of optimalisatie

Daarnaast zijn we bij web & co altijd geïnteresseerd in jou bedrijf: we denken graag mee om de (online) communicatie beter, duidelijker, opvallender en meer inhoudelijk te laten verlopen. Dat een dit investering van onze kant vergt is hierbij logisch.

Website beheer zelf doen

Uiteraard zijn er ook ondernemers die er voor kiezen om het website beheer door eigen personeel te laten doen. Voor contentintensieve websites, productgerichte websites of kennisgerichte websites kan dit een prima werkwijze zijn.

web & co kan deze ondernemers verder helpen met een zogenaamde ‘second opinion’. Hierbij kijken we naar het technische, visuele en inhoudelijke aspect van je website, waarbij we ook het gebruiksgemak beoordelen. Op deze manier kun je de vaak voorkomende ‘bedrijfs-blindheid’ minimaliseren en je website als optimaal communicatiemiddel inzetten.

Website beheer in iedere variant mogelijk

Websitebeheer van web & co is maatwerk. Altijd. Omdat iedere ondernemer anders denkt en werkt en ieder product- of dienstenaanbod anders in elkaar zit is dit volgens ons niet meer dan logisch.

We maken graag tijd om over websitebeheer en andere online zaken van gedachten te wisselen. Neem gerust vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This