+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]

Web&Co van start

5 juni 2011Artikelen

Binnenkort gaat web & co van start. Bedenker en eigenaar Dirkjan Schele biedt andere ondernemers praktische hulp bij hun online communicatie.

Volgens Dirkjan Schele (1968)  komen veel ondernemers niet toe aan hun website omdat de dagelijkse zaken binnen het bedrijf al hun aandacht opeisen. Ook snelheid waarmee online mogelijkheden zich ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van sociale media is voor veel ondernemers vaak niet bij te benen.

Praktische hulp op maat

Dirkjan ScheleDirkjan Schele biedt praktische hulp die op maakt gemaakt kan worden voor de opdrachtgever. Dit kan zich dus beperken tot een stukje advies, maar ook het complete beheer van website en online communicatiestrategie is een optie.

De praktische kant wordt hierbij benadrukt, omdat web&co eerst een analyse maakt van de bestaande situatie en de mogelijkheden hierin bekijkt. Pas wanneer de doelstellingen niet binnen de bestaande situatie gerealiseerd kunnen worden adviseert web&co andere mogelijkheden.

Dirkjan Schele is sinds 1995 bezig met online media en heeft uitgebreide ervaring aan zowel de technische, grafische en commerciële zijde.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This