+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]

Nieuwe website Voedselbank Enschede Haaksbergen een feit

9 juli 2013Artikelen

Na de eerste kennismaking met de Voedselbank op de Beursvloer Enschede bij de Grolsch op 1 februari jl. is vandaag de nieuwe website van de Voedselbank Enschede Haaksbergen een feit.

Edsko Swagerman, secretaris van de Voedselbank was op de beursvloer op zoek naar een bedrijf dat kon helpen bij de realisatie van een nieuwe website voor de Voedselbank. web & co heeft op de beursvloer de toezegging gedaan om dit te realiseren, waarbij dus de ‘match’ gemaakt was. Letters van Loes werd die avond ook een ‘match’ waarmee ook de inhoud voor de nieuwe website was veiliggesteld.

Het basisidee van de Beurvloer Enschede is om maatschappelijke organisaties, die vaak krappe of geen budgetten hebben, verder te helpen. De aanwezige bedrijven bieden hier hun expertise, en/of een aantal beschikbare uren belangeloos aan.

Nieuwe huisstijl

Landelijk werd er al gewerkt aan een nieuwe huisstijl voor de Voedselbanken, die ook op organisatorisch vlak verschillende wijzigingen ondergaan. De nieuwe stijl is natuurlijk direct geadopteerd en vertaald naar een website. Ook de samenwerking met Haaksbergen komt in de nieuwe website beter tot zijn recht.  Het is een fris, informatief en overzichtelijk geheel geworden. Neem zelf een kijkje op: www.voedselbankenschedehaaksbergen.nl

Verder communiceren

Naast de website is ook de e-mail nieuwsbrief onder handen genomen. De Voedselbank Enschede-Haaksbergen gebruikt dit middel om intern en extern te communiceren met vrijwilligers en belangstellenden. De nieuwsbrief is gratis en aanmelden kan op de website.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This