+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]

Maatwerk in communicatie

14 juni 2011Artikelen

web & co denk niet in standaard oplossingen, maar in maatwerk. Dit doen we om de eenvoudige redenen dat geen enkel bedrijf hetzelfde werkt en denkt.

Op alle gebieden moet je online communicatie werkelijk de jouwe zijn. Met standaardoplossingen wordt dit vaak erg lastig.

Jouw online communicatie

Om het je eigen online communicatie te laten zijn moet het passen bij je denkwijze, je doelgroep, je wensen en vooral je portemonnee. Het heeft geen zin om een fantastisch online communicatieplan in elkaar te zetten, als later blijkt dat het je doelgroep niet gaat aanspreken, jij jezelf er niet in herkent of onbetaalbaar is.

Samenwerken en inzicht

web & co biedt ondernemers de mogelijkheid meer inzicht in online communicatie te krijgen, specifiek voor hun eigen bedrijf. In overleg stellen we een aanpak samen die bij de bedrijfsvoering, de doelgroep en de uitstraling past. Zo wordt online communicatie voor iedere ondernemer (be)grijpbaar.

Bij web & co werken we daarom samen met de ondernemer en haar medewerkers aan passende online communicatie die binnen het gestelde budget resultaten kan opleveren.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste mogelijkheden en gratis tips ontvangen?
Neem dan een abonnement op onze gratis nieuwsbrief. Lees meer over de nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This