+31(0)6 12 06 10 35 [email protected]

Jeans op maat!

1 december 2014Artikelen

Na een uitgebreide sessie over vormgeving, functionaliteit, mode, WordPress èn zelf websites beheren heeft Paul Kruize vandaag zijn website paulkruizejeans.com gelanceerd!

Bespoke, geen losse eindjes

Zoals de fashionista’s onder ons ongetwijfeld zullen weten, ga je bij ‘bespoke’ niet zomaar voor iets. Nee, dan ga je voor ‘op-maat-gesneden’, ‘op-maat-gemaakt’, speciaal voor jou. En zo is het ook gebeurt bij de website van Paul Kruize Jeans: een ‘made-to-measure-website’. Gewoon in WordPress. Omdat het kan.

Mooie plaatjes op ieder formaat

Alle gekheid… De website is een mooi project geworden waarbij Paul, de grafisch ontwerper en web & co nauw samengewerkt hebben om het huidige resultaat te kunnen realiseren. Pauls wens om zelf de pagina’s eenvoudig aan te kunnen passen, zonder daarbij de functionaliteit geweld aan te doen is naar zijn  zeggen goed gelukt.

De website is helemaal responsive (van smartphone tot desktop) en gemaakt om zijn prachtige product goed uit te lichten. De foto’s komen, naar keuze, op de maximale breedte van het apparaat de bezoeker tegemoet.

Website op maat

Eigenlijk wat de meeste ondernemers willen: een website op maat, met je eigen wensen erin verwerkt. Een website om met plezier in te zetten voor je product dienst of merk!

Wil je ook een product, dienst of merk promoten met een eigen website? Neem dan gerust contact op!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes

Je bent succesvol aangemeld!

Share This